Az Aradi Vértanúk napjára készülődve

Közeledik október 6-a, az Aradi Vértanúk napja. A Magyarok Világszövetsége a nemzetünk életében mély nyomot hagyó aradi kegyetlenkedés 160. évfordulójára egy kimondottan oktatási segédeszköznek szánt CD-t készíttetett, és abban az évben több mint ezer Kárpát-medencei magyar iskolát meg is ajándékozott vele.

 

A Magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak című CD négy békéscsabai színész – Nagy Erika, Mészáros Mihály, Szőke Pál és Tomanek Gábor – összeállítása. Terjesztése fölött fővédnökséget vállalt Erkel Tibor, a Himnusz zeneszerzőjének leszármazottja, Dr. Papp Lajos szívsebész valamint Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke, az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc hőse.

 

 

 

 

Az időközben elmélyült világválság nem engedi meg, hogy továbbra is adományként kezeljük e CD-t, de az MVSZ mérsékelt áron, örömmel felajánlja azt az érdeklődő iskoláknak, intézményeknek, magánszemélyeknek.

 

Mindazok, akik október 10-ig átutalják a lemez ellenértékét, vagy utánvéttel megrendelik a kor dokumentumai alapján készült művészi értékű, megrázó erejű összeállítást, úgy 20% kedvezményt élveznek, és ekképp a lemez ára 1200 Ft.

 

 

A lemez kapható az MVSZ budapesti székházában, illetve hozzáadódó postaköltséggel megrendelhető a sajtoszolgalat@mvsz.hu villámposta címen.

 

 

Banki átutalás esetén 1.645 Ft fizetendő, utánvétes megrendelés esetén pedig 1200 Ft CD-ár +1895 Ft postaköltség = 3.095 Ft.

 

 

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

 

Bankszámla belföldi átutalásokhoz:

MKB – 10300002-20102159-00003285

 

 

Kérjük, hogy tüntessék fel pontos postai címüket és a pontos számlázási adatokat.

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8043/131002

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.