Határidő ma éjfélkor - A Szent Korona kicsinyített mása

Figyelem:

 

Augusztus 31-én éjfélig él a 15.000 Ft-os kedvezmény a Szent Korona-replikára. Aki ma éjfélig megrendeli, és vállalja, hogy szeptember 5-ig ki is fizeti, az nem 70.000 Ft-ért, hanem 55.000 Ft-ért jut a Szent Korona kicsinyített másának birtokába.

(A megrendeléshez küldje meg valászlevélben a megrendelő nevét és pontos címét.)

 

Korábbi közleményünk:

 

 

Elkészítette a Szent Korona kicsinyített mását egy magyarországi cég. A mintegy 10 cm átmérőjű Szent Korona replika, egy üvegharanggal leborítva, egy tetszetős dobozban helyezkedik el. Bemutatása augusztus 18-án, a Magyarok Világszövetsége alapításának 75. évfordulóján, a Magyarok Világszövetsége székházában megtartandó ünnepi nemzetpolitikai konferencia során lesz.

 

A Magyarok Világszövetsége támogatja a Szent Korona kicsinyített másának forgalomba hozatalát, mert úgy véli, hogy ez elősegíti a Magyarok VIII. Világkongresszusa által hozott határozatok életbe léptetését, amelyek Magyarország jövőjét a Szent Korona jegyében jelölik meg. A Magyarok VIII. Világkongresszusa egy évvel korábban, augusztus 20-án fogadta el Zárónyilatkozatát, amely leszögezi, hogy a Szent Korona tanra épülő történelmi magyar alkotmányon kívül nincs és nem is lehet életképes magyar nemzet".

 

A Szent Korona replika dobozán a Világkongresszus jelmondat olvasható: Jövő a Szent Korona jegyében!, valamint Kocsis István lényeglátó megállapítása: „A Szent Korona Isten gondolata a magyar népről… a magyar küldetésről." Tartozékként a Magyarok VIII. Világkongresszusa nemzetstratégiai konferenciájának előadásait tartalmazó kötet szolgál.

 

A Szent Koronának a Tradíció Manufaktúra Kft. által sok kézimunkával készített kicsinyített mása várhatóan 70 ezer forintos áron kerül forgalomba, ám a bemutató alkalmával, az MVSZ rendezvénye keretében 55 ezer Ft-ért lesz megvásárolható.

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8004/130815

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.