A Szent László-MTA jövő heti előadásai

Az év 14. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Bódis Krisztián  Hogyan védd meg magad a pénz csapdájától?, Bakk István  A Pálos Rend szerepe a magyar nemzet életében és Dr. Varga Tibor  „Vére, vére, holtig vére…" ― A vérszerződés jelentősége az íjfeszítő népek hagyományában címmel tart előadást. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

2. kedd

18 óra — Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― Új Honfoglalás ― Hogyan lehet megoldani Magyarország pénzügyi problémáit?előadás-sorozat neves szakértők közreműködésével. VII./II. rész. Hogyan védd meg magad a pénz csapdájától? Előadó: Bódis Krisztián

6. szombat

15 óra Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében

A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 

I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaA Pálos Rend szerepe a magyar nemzet életében címmel Bakk István az MVSZ Pálos Bizottságnak társelnöke tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II. rész 17-19 óra között Az Őstörténeti konferencia tükrében – „Vére, vére, holtig vére…" ― A vérszerződés jelentősége az íjfeszítő népek hagyományában címmel Dr. Varga Tibor jogtörténész előadása, majd beszélgetés hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.

 

A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

MVSZ Sajtószolgálat

7835/130328

 

 

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.