A Szent László-MTA e heti előadásai

Az év 15. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Stolmár Aladár  Mit kell tudni az atomenergiáról?, Friedrich Klára  A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása címmel, Siklósi András Szellemi, lelki, erkölcsi és hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez, majd Dr. Béres Judit A hazai népcsoportok genetikai struktúrája címmel tart előadást. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

8. hétfő 17 óra ― Bartók-terem ― Herman Ottó TársaságSzt.László-MTA ― Mit kell tudni az atomenergiáról? Mi a gond az atomerőművekkel és mi a megoldás? Filmvetítéses előadás. Előadó: Stolmár Aladár fizikus, atomerőmű-szakértő

9. kedd 18 óra —  Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása. X./VII. Előadó: Friedrich Klára rovásírás kutató

13. szombat 15 óra Bartók-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében

A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 

I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaSzellemi, lelki, erkölcsi és hitbeli adalékok a magyarság megmentéséhez címmel Siklósi András író, költő tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II. rész 17-19 óra között Az Őstörténeti konferencia tükrében – A hazai népcsoportok genetikai struktúrája címmel Dr. Béres Judit genetikus előadása, majd beszélgetés hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.

 

A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

MVSZ Sajtószolgálat

7841/130408

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.