Szombat 15 óra: Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő és Varga Géza előadása a Szent László-MTA-n

Szombaton, március 2-án, 15 órától folytatódik a magyar nemzet új meghatározásának kidolgozásához elvezető dolgozatok sorozata  a Szent László Magyarságtudományi Akadémián, Dr. Drábik János előadásával, Nemzet és állam kiszolgáltatottsága a globális háttérhatalomnak címmel, majd Dr. Kiss István  Betegségmegelőzés – a halandóság és az egészségügy kulcskérdése Magyarországon című előadásával, amely eredetileg a Világkongresszus népjóléti konferenciája keretében hangzott el. Moderátorok: Bottyán Zoltán és Dr. Boór Ferenc.

2. szombat
15 óra – Bartók-terem – Szt.László-MTA – Jövő a Szent Korona jegyében
A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása

I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaNemzet és állam kiszolgáltatottsága a globális háttérhatalomnak címmel Dr. Drábik János tart előadást, majd Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.
II. rész 17-19 óra között In vivo – a Demográfiai és orvoskonferencia tükrében Betegségmegelőzés – a halandóság és az egészségügy kulcskérdése Magyarországon címmel Dr. Kiss István, (POTE, Pécs) előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.

Az év elején az iWowwe cég teljesen új videokonferencia-termet léptetett működésbe. A belépés jelszó nélkül történik, ide kattintva. (Kérjük, hogy a nevüket ékezet nélkül írják be!)

MVSZ Sajtószolgálat

7787/130228Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.