Lengyel Károly helyreigazítása: az MVSZ nem kapta vissza "az őket megillető milliárdokat"

Megvannak Petőfi Sándor hamvai c. közleményünket Lengyel Károly budapesti közíró pár soros ajánlással nyílt levélben továbbküldte számos országgyűlési képviselőnek. Ajánló soraiban azonban, Lengyel Károly tévesen azt állította, hogy a Magyarok Világszövetsége milliárdos támogatásokban részesül, hiszen az MVSZ 2000 decembere óta nem kapta vissza az akkor előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül megvont költségvetési támogatását. Az MVSZ elnökének kérésére Lengyel Károly helyreigazítást tett közzé a Nemzeti Hírhálón, amelyet alább sajtószolgálatunk is továbbít olvasóinak.

Helyreigazítás a Petőfi írásommal kapcsolatban a Magyarok Világszövetsége részére

2013.02.20, 20:18                    Tartalomjegyzékhez               Egyszerű

Mivel ezen a helyen is közzétettem Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatos MVSZ hírhez fűzött kommentárom, úgy illő, hogy itt is megjelenjen a helyreigazításom.

Ezúton is ismét megkövetem az MVSZ-t, mivel helytelen állítás szerepelt levelemben.

Lengyel Károly

***************************************************************

---------- Továbított levél ----------
From: "Károly Lengyel" <karolyorama@gmail.com>
To: 
Cc: "Magyarok Világszövetsége elnök" <elnok@mvsz.hu>, "„Kovács János"" <hir@nemzetihirhalo.hu>, "Házik Zoltán" <szerkesztoseg@karpatiharsona.info>, "Hungária Televízió" <hungariatv.hu@gmail.com>, "Nemzeti Internet Figyelő" <nif.info@gmail.com>, tempo@tempohirek.com, "Váralja Szövetség" <varalja.szovetseg@gmail.com>, "Fejér Szövetség" <fejerszovetseg@gmail.com>, szerk@barikad.hu, szerkesztoseg@mail.gondola.hu, szerk@magyarnemzet.hu, szerk@kuruc.info, info@echotv.hu, info@magyarforum.hu, info@lanchidradio.hu, info@hunhir.info, hir@szentkoronaradio.com, hirtv@hirtv.hu, hirvilag@hirtv.net, hirforgalom@mti.hu, vasarnapiujsag@radio.hu
Date: Wed, 20 Feb 2013 12:31:44 +0100
Subject: Fwd: Helyreigazítás kérése
Tisztelt képviselő Hölgyek és Urak!

A napokban írtam Önöknek egy levelet, amelyben néhány keresetlen fogalmazású bekezdésben szóltam Önökhöz Petőfi Sándor földi maradványaival kapcsolatban.

Az alábbi megkeresésben a Magyarok Világszövetségének Elnöke azzal tisztelt meg, hogy egy a levelemben olvasható téves állításomra hívta fel a figyelmem. Egyben intett rá, hogy mielőbb tegyek helyreigazítást.

Említett levelemben tévesen állítottam, hogy a Magyarok Világszövetsége hozzá jutott a tőlük elvont több milliárd forinthoz. Más helyekről is informálódva meggyőződtem róla, a valóság ezzel kapcsolatban Patrubány Elnök Úr levelében olvasható.

Az általa kért helyreigazításon túl, nyilvánosan megkövetem a Magyarok Világszövetségét. Tévedésemben mentségemül nincs mit felhoznom. Aki ilyen levelek megírására adja a fejét, annak minden állításának helytállónak kell lennie.

Ezért megragadva az alkalmat, előlegezett bizalommal megköszönöm a Tisztelt képviselő Hölgyeknek és Uraknak, hogy végre a törvényben előírt kötelezettségükön túl illő és méltó törődést tanúsítanak a jövőben az MVSZ irányában, miután figyelmesen tanulmányozták Patrubány Miklós panaszát.

Talán annyi hozadéka lehet a dolognak, hogy a Magyarok Világszövetségének sokszori megtámadását hárítva a részükre járó törvényes támogatás elmaradására, noha egy tévedésem folytán, de felhívtam a képviselők figyelmét.

Egyben kérem Patrubány Miklós Elnök Urat, az MVSZ nevében szíveskedjen elfogadni bocsánatkérésem!

Üdvözlettel:

Lengyel Károly

  ---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Magyarok Világszövetsége elnök <elnok@mvsz.hu>
Dátum: 2013. február 20. 11:36
Tárgy: Helyreigazítás kérése
Címzett: Apu Lengyel <karolyorama@gmail.com>

Lengyel Károly részére

Tisztelt Lengyel Károly! Kedves Magyar Testvérem!

Megköszönöm, hogy Megvannak Petőfi Sándor hamvai című közleményünk nyomán levelet írt számos országgyűlési képviselőnek, számon kérve tétlenségüket. Köszönöm azt is, hogy elismerően írt a Magyarok Világszövetségének munkásságáról is. Levelébe azonban egy súlyos valótlanság csúszott. „Az élet gyakran furcsa eseményeket produkál. az említett állami támogatás megvonása arra az időre tehető, amikor Petőfi Sándor földi maradványainak azonosítása ellenállhatatlan erővel kezdett napvilágra kerülni. Minden bizonnyal nem ez volt a hivatalos indoklás a megszorításra, de ez a gusztustalan szándék hosszú pereskedés után bíróság előtt napnál világosabban elbukott. Vagyis az MVSZ hozzá jutott az őket megillető milliárdokhoz."

Mi 2000 decembere óta soha nem kaptuk vissza költségvetési támogatásunkat, annak ellenére, hogy a Legfőbb Ügyészség által ellenünk indított pert maradéktalanul megnyertük, valamint perek további sokaságát is. Tehát téves azon állítása, hogy „az MVSZ hozzá jutott az őket megillető milliárdokhoz.", amely valótlan állításával hamis képet fest rólunk. Ha valóban visszakaptuk volna a minket megillető milliárdokat, akkor sem Magyarország, sem a magyar nemzet nem jutott volna oda, ahol ma tart.

Kérem, feltétlenül találja meg a módját e téves közlés hatékony helyreigazításának.

Tisztelettel és szeretettel

Patrubány Miklós István Ádám,

a Magyarok Világszövetségének elnöke

 

Lengyel Károly teljes rovata itt olvasható: http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=karcsi#cikk

  MVSZ Sajtószolgálat

7780/130222

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.