A Szent László-MTA e heti előadásai

Az év 9. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Friedrich Klára A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása címmel Dr. Drábik János Nemzet és állam kiszolgáltatottsága a globális háttérhatalomnak és Dr. Kiss István Betegségmegelőzés – a halandóság és az egészségügy kulcskérdése Magyarországon címmel tart előadást. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

Február 26. kedd

18 óra –  Bartók-terem – Szt.László-MTA – A székely-magyar rovásírás története és elsajátítása. X./IV. Előadó: Friedrich Klára rovásírás kutató

Március 2. szombat

15 óra Bartók-terem – Szt.László-MTA – Jövő a Szent Korona jegyében

A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 

I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaNemzet és állam kiszolgáltatottsága a globális háttérhatalomnak címmel Dr. Drábik János tart előadást, majd Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II. rész 17-19 óra között In Vivo – A Demográfiai és orvoskonferencia tükrében Betegségmegelőzés – a halandóság és az egészségügy kulcskérdése Magyarországon címmel Dr. Kiss István, (POTE, Pécs) előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.

 

A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

7784/130225


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.