A Szent László-MTA e heti előadásai

Az év 8. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói:  Ludwig Rezső A Szent Korona a magyarság életében, keleti jelképrendszere címmel Dr. Drábik János A magyarok harmadik útja – vissza kell állítani a közpénzrendszert , a közhatalom a közjót, a magyar nemzet megmaradását szolgálja és Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő A népszaporulat, a nemzeti lét elsődleges feltétele címmel tart előadást, majd Varga Géza a Földpolitika és az élelmiszer önrendelkezésről beszél. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

18. hétfő

17 óra –  Bartók-terem – Herman Ottó TársaságSzt.László-MTA – A Szent Korona a magyarság életében, keleti jelképrendszere. Filmvetítéses előadás. Előadó: Ludwig Rezső kutató, aranyműves

19. kedd

18 óra –  Bartók-terem – Szt.László-MTA – Új Honfoglalás – A magyarok harmadik útja – vissza kell állítani a közpénzrendszert, a közhatalom közjót, a magyar nemzet megmaradását szolgálja   X/IX. rész. Előadó: Dr. Drábik János jogász, újságíró, a Szt.László-MTA elnöke

23. szombat

15 óra – Arany-János-terem – Szt.László-MTA – Jövő a Szent Korona jegyében

                                                           A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása 

I. rész 15-17 óra között A magyar nemzet új meghatározása – A népszaporulat, a nemzeti lét elsődleges feltétele címmel  Prof. Dr. Váralljai Csocsány Jenő tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II. rész  17-19 óra között „Nem én kiáltok, a föld dübörög" – a földről, vízről, élelemről szóló konferencia tükrében – Varga Géza országgyűlési képviselő, az OGY Nemzeti Fenntartható Fejlődés Tanácsának társelnöke Földpolitika és az élelmiszer önrendelkezés című előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.

 

A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

7775/130218

 

 

 

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.