A Magyar Csodaszarvas Egyesület csatlakozik az MVSZ felszólalásához a támadott magyar közösségek védelmében

Január 22-én közzétettük a Magyarok Világszövetsége felszólalását  a Kolozsvári Magyar Mozgássérültek Társulata és a támadott magyar közösségek védelmében. A hátrányos helyzetű kolozsvári magyar közösséget ért támadások elleni tiltakozáshoz csatlakozott a Magyar Csodaszarvas Egyesület, amelynek levelét alább közzétesszük.

A tavalyi csíksomlyói utunk utolsó állomásán öröm és büszkeség töltött el minket a barátságos, modern, ragyogó tisztaságú Szent Kamill Otthon láttán. Az életük alkonyán ápolásra szorulók és a mellettük nemrég felszentelt, leányanyákat befogadó Árpád-házi Szent Erzsébet Otthon lakóinak egymáshoz való közelsége a múlt tiszteletét és a magyar jövőbe vetett reménységet hivatott erősíteni. Isten áldja meg ezért vitéz Tokay Rozáliát, Munkatársait és valamennyi támogatójukat!
Az elszakított területeken élő nemzettestvéreink sorsáért aggódó és értük a szerény anyagi lehetőségek erejéig gyakorlatilag is támogatást nyújtó Magyar Csodaszarvas Egyesület egykori alelnökeként úgy érzem, hogy a Magyarok Világszövetsége tiltakozásához csatlakozni erkölcsi és hazafias kötelességünk!

Csaba László


Az Árpád-házi Szent Erzsébet Otthon

     A Szent Kamill Szociális Otthon

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

7718/130124


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.