50. - A Szent László-MTA e heti előadásai


Az év 50. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Dr. Drábik János, A háttérhatalom néhány ismertté vált dokumentuma: Benjamin Freedman leleplezései, Henry Morgenthau, Theodore Kaufman, Ernest Hooton tervei, és ami belőlük megvalósult címmel tart előadást, Dr. Endrédi Szabó Lajos a pénz és bankvilágról,  Dr. Szöllősi József a jogfolytonosság kérdéseiről, Dr. Mandics György és Szondi Miklós az Élő rovásírás konferencia  eredményeiről beszél. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

December 11., kedd

18 óra —  Széchenyi-terem ― Szt.László-MTA ― Új Honfoglalás A háttérhatalom néhány ismertté vált dokumentuma: Benjamin Freedman leleplezései,  Henry Morgenthau, Theodore Kaufman, Ernest Hooton tervei, és ami belőlük megvalósult X/V. rész. Előadó: Dr. Drábik János jogász, újságíró, a Szt.László-MTA elnöke

December 12., kedd

18 óra ― Széchenyi-terem ― Szt.László-MTA ― Új Honfoglalás ― Pénz és bankvilág  II. rész.  Dr. Endrédi Szabó Lajos közgazdász professzor (Bécs) előadása

December 15., szombat

15 óra ― Széchenyi-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében

                    A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása  

I. rész 15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaA jogfolytonosság kérdése 2012-ben címmel Dr. Szöllősi József jogász tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II. rész 17-19 óra között – Az Élő rovásírás konferencia tükrében – Dr. Mandics György matematikus, művelődéstörténész és Szondi Miklós tanár, rovásoktató előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.

 

Az MVSZ Magyarok Házában sorra kerülő előadást ide kattintva, élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.

Belépési jelszó: szt.lmta

1. lépés: kattintson a „Click to Join" szóra

 2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME" feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

7685/121210

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.