48. - A Szent László-MTA e heti előadásai


Az év 48. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Dr. Drábik János, az összeesküvési gyakorlatról vagy elméletről, Dr. Cser Ferenc az emberi viszonyok mellérendelő szerepéről, valamint Dr. Aradi Éva, Dr. Bakay Kornél és Dr. Varga Tibor a magyar őstörténetről. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

November 27., kedd

18.00 Széchenyi-terem ― Szt.László-MTA ― Új Honfoglalás ― A jegyzőkönyvek – Egy világtörténelmi hamisítvány máig élő igazsága.  Összeesküvési gyakorlat vagy elmélet? X/IV. rész Előadó: Dr. Drábik János jogász, újságíró, Szt.László-MTA elnöke

December 1., szombat

15.00 Széchenyi-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében        A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása

I. rész 15-17 óra között A magyar nemzet új meghatározásaA mellérendelő emberi viszony szerepe a magyar nemzet történetében címmel Dr. Cser Ferenc (Ausztrália) tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II. rész 17-19 óra között a Magyar Őstörténeti konferencia tükrében – Dr. Aradi Éva indológus, Dr. Bakay Kornél régész és Dr. Varga Tibor jogtörténész előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Bottyán Zoltán moderál. 

Az MVSZ Magyarok Házában sorra kerülő előadást ide kattintva, élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.

Belépési jelszó: szt.lmta

1. lépés: kattintson a „Click to Join" szóra

2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

 

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME" feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kötet hátlapszövege:

            „A Szent Korona Isten gondolata a magyar létről…

                                                                  A magyar küldetésről"

                                                                               Kocsis István

MVSZ Sajtószolgálat

7667/121127

 

 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.