46. - A Szent László-MTA jövő heti előadásai

Az év 46. hetén a Szent László Magyarságtudományi Akadémia, mint egyetemes magyar népfőiskola, az alábbi előadásokat szervezi Budapesten, a Magyarok Házában. A hét előadói: Dr. Drábik János, az illuminátusokról, Dr. Endrédi Szabó Lajos (Bécs), a pénz-és bankvilágról, Bácsfainé Dr. Hévízi Józsa, a magyar nemzet új meghatározása keretében, a vallási és etnikai közösségek autonómiájáról a Szent Korona országában és Dr. Grandpierre Atilla, A Fény üzenete c. kulturális konferenciáról. Az előadások a világháló segítségével a világ bármely pontján élőben követhetőek.

 

 

November 13., kedd  

18 óra, Széchényi-terem ― Szt.László-MTA ― Új Honfoglalás ― A pénzhatalom, az illuminátusok és a szabadkőműves irányzatok együttműködése X/III. rész. Előadó: Dr. Drábik János jogász, újságíró, a Szt.László-MTA elnöke

 

November 14., szerda

18 óra, Széchényi-terem ― Szt.László-MTA ― Új Honfoglalás ― Pénz és bankvilág  I. rész. Dr. Endrédi Szabó Lajos közgazdász professzor (Bécs) előadása

 

November 17., szombat

15 óra, Széchényi-terem ― Szt.László-MTA ― Jövő a Szent Korona jegyében

                   A Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagainak feldolgozása

I.                   rész  15-17 óra között – A magyar nemzet új meghatározásaVallási és etnikai közösségek a Szent Korona országában címmel Bácsfainé Dr. Hévízi Józsa tanár, az Erdélyi Szövetség elnöke tart előadást, majd Dr. Drábik Jánossal, a Szt.László-MTA elnökével és  Bottyán Zoltán ügyvezető elnökkel folytat beszélgetést a témáról.

II.                rész  17-19 óra közöttA Fény üzenete című kulturális konferencia tükrében – Dr. Grandpierre Atilla fizikus, zenész előadása majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc egyetemi oktató moderál.

 

 

Az MVSZ Magyarok Házában sorra kerülő előadást ide kattintva, élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.

Belépési jelszó: szt.lmta

 

1. lépés: kattintson a „Click to Join" szóra

 

2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

 

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

 

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME" feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

A helyszínen megvásárolható a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel, 2000 forintért vehetnek meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

7646/121111

 

 

 

 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.