Szombat 15 óra: Kocsis István élőben a Szent László-MTA-nSzombaton, október 20-án, 15 órától folytatódik a Jövő a Szent Korona jegyében c., a Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagait feldolgozó előadások sorozata a Szent László Magyarságtudományi Akadémián. A most sorra kerülő két előadást és a kapcsolódó kerekasztal-vitát a már beiratkozott hallgatók és az érdeklődők  élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.

15-17 óra között Kocsis István A Szent Korona védőboltozata címmel tart előadást, majd Bottyán Zoltánnal és Drábik Jánossal folytat a témáról beszélgetést.

17-19 óra között Az In vivo című demográfiai és orvoskonferencia két vezetője, Dr. Horváth Szabolcs és Dr. Dávid Tamás előadása, majd beszélgetése hallgatható, amelyet Dr. Boór Ferenc moderál.

 

A helyszínen megvásárolható lesz a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel vehetnek meg.


Az előadásokat ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők, az alább leírtak szerint eljárva.

Belépési jelszó: szt.lmta

 

1. lépés: kattintson a „Click to Join" szóra

 

2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

 

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

 

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME" feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

 

MVSZ Sajtószolgálat

7622/121017

 


 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.