Szombat 15 óra: Élőben közvetített előadások a Szent László-MTA-n


Szombaton, október 13-án, 15 órától folytatódik a Jövő a Szent Korona jegyében c., a Magyarok VIII. Világkongresszusa anyagait feldolgozó előadások sorozata a Szent László Magyarságtudományi Akadémián. A most sorra kerülő két előadást és a kapcsolódó kerekasztal-vitát a már beiratkozott hallgatók és az érdeklődők  élőben követhetik az akadémia világhálós video-konferencia termében.

15-16 óra között Bottyán Zoltán megismétli a világkongresszuson elhangzott vezérelőadását Jövő a Szent Korona jegyében címmel, majd egyórás pódiumbeszélgetést folytat Dr. Drábik Jánossal és Dr. Boór Ferenccel a magyar nemzet új meghatározásáról.

17-18 óra között Dr. Tanka Endre professzor a világkongresszus föld-, víz-, és élelemügyi konferenciájának határozatait ismerteti és kitér a földtörvénytervezet aktuális kérdéseire. Előadását követően ugyanott ő is kerekasztal-beszélgetést folytat a témáról Dr. Boór Ferenccel és Faludi Sándorral, az MVSZ Földbizottságának elnökével.

A helyszínen megvásárolható lesz a Magyarok VIII. Világkongresszusának már megjelent első kötete, amelyet a beiratkozott hallgatók 33%-os kedvezménnyel vehetnek meg.

Az előadásokat ide kattintva tekinthetik meg az érdeklődők, az alább leírtak szerint eljárva.

Belépési jelszó: szt.lmta

1. lépés: kattintson a „Click to Join" szóra

 

2. lépés: írja be a teljes nevét (intézmény esetén: az intézmény nevét is) és kattintson az OK gombra

3. lépés: írja be a jelszót: szt.lmta és kattintson az OK gombra

4. lépés: bent van a teremben és látja a nevét (mellette az „ME" feliratot, ez mutatja, hogy névazonosság esetén Ön melyik)

 

MVSZ Sajtószolgálat

7620/121012

 


 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.