Élő '56-osok élőben a Kossuth Lajos utcából

A magyarországi média által agyonhallgatott Kossuth Lajos utcai '56-os megemlékezést élőben közvetíti a Magyarok Világszövetségének honlapja. (www.mvsz.hu) A közvetítés budapesti idő szerint 16 órakor kezdődik és várhatóan 19 óráig tart. A záróbeszédet Rácz Sándor 18 órakor tartja, ezt követően a Kárpátia ad félórás koncertet.

Ide kattintva: www.mvsz.hu 16 órától 17 óráig a Táltos dobosok, Labant Csaba gitárművész, majd a Dobogókő zenekar ad felvezető koncertet. A beszédek 17 órakor kezdődnek. Elsőként Fuksz Sándor, az MVSZ elnökhelyettese olvassa fel a Magyarok Világszövetsége Elnökségének az 56. évforduló alkalmából kiadott felhívását. Gonda László a 2006-os Kossuth tériek, Seres Mária 600 ezer becsapott választópolgár, Hetzmann Róbert a Váralja Szövetség nevében szól az egybegyűltekhez. Ezt követően a Jobbik budapesti elnöke, Szilágyi György országgyűlési képviselő mond köszöntést, végül pedig az élő '56-osok zárják a sort: Bogyay Elemér (Kanada), Molnár V. József, a Magyarok Szövetségének szakrális vezetője és Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetsége tiszteletbeli elnöke, az 1956-os Nagy-Budapesti Központi Munkástanács elnöke.

A rendezvényen jelen lesz Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetsége elnöke és Bődi Szabolcs, a Magyarok Szövetsége elnöke is.

A Petrás János vezetett Kárpátia Neveket akarok hallani! című koncertje kb. 18.30 órakor kezdődik.

 

1956 üzenete az 56. évfordulón: Jogfolytonosságot!

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

7Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.