Bejelentik az Európai Egyesült Államok megalakulását

- továbbítva ...
 
 
2012. június 04. - 11:44 Jövőnk.info

A Welt am Sonntag német lap szerint júniusban bejelentik az Európai Unió átfogó reformprogramját. Ez a reformprogram előírja a közös pénzügy-, adó-,
kül- és biztonságpolitikát. A tagállamok adóbevételei közvetlenül az uniós pénzközponthoz jutnak, az Európai Bizottság közvetlenül dönt a tagállamok költségvetése felől, megszűnik a tagállamok önálló külpolitikájának látszata és a nemzetközi politikában az egyes tagállamok nem, hanem kizárólag az Európai Unió jelenik meg. A tagállamok hadserege a NATO reformprogramjában elfogadott alárendelés útján fokozatosan leépítésre kerül, helyét átveszi az Európai Unió központi irányítás alatt lévő hadereje. A reformprogram alapján a közeljövőben bevezetésre kerül az egységes bankfelügyeleti rendszer, központi szabályozás alá kerül a munkaerőpiac és a szociális ellátórendszer.

Ebből a bejelentésből két fontos következtetést vonhatunk le. Minden abba az irányba halad, ami előre látható volt. A nyugati vezetés már képtelen a hosszú távú tervek leplezésére, az alkalmazkodás szükségessége miatt elhagyják az álarcot. Az illuzionista politika európai szinten megbukott. Az erővonalak elválnak és lassan kikristályosodnak a nyílt ellentétek. Olyan ellentétek bontakoznak ki az európai rendszeren belül, melyek nemsokára már egy nyílt diktatúrával szemben sorakoztatják fel a nemzetek függetlenségéért harcoló fegyveres ellenállást.

Ez az ellenállás európai szinten egyre erősödik, most erősebb mint valaha, és térnyerése a jövőben csak fokozódik. Ha nem így lenne, az uniós vezetésnek nem lenne szüksége nyílt diktatúra kiépítésére. A reformprogram nemcsak hogy felkavarja az állóvizet, de egyben tiszta vizet is önt a pohárba. Az Európai Unió Európa-szerte ellenségképpé válik. Ahogy ez határozottabb formát ölt, minden, eddig egymás ellen ható, s így egymás hatásait kioltó társadalmi feszültség az Európai Unió vezetésére összpontosul majd. Ahogy telik az idő, többé nem a tagállamok politikája lesz megtéve a társadalmi problémák legfőbb okának, mert minden nyíltan központi irányítás alá kerül. Ezzel a brüsszeli vezetés célkeresztbe teszi magát, ami a nemzetérdekű erők kibontakozásának kedvez. Ha júniusban ez a reformprogram elfogadásra kerül, az Európai Unió területi egységének felbomlása csak idő kérdése. Akkor Magyarország hungarista alapokon, az erkölcs és a rend szellemében fog újjáépülni.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info

Kecskeméti Magyarok Háza hírlevele

2012.06.18. 20:56:21


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.