Szent László-MTA: Hétfőn kezdődik a magyarságtudományok alapjai c. képzés

Hétfőn, január 16-án  budapesti idő szerint 18 órakor Dr. Grandpierre Atilla A magyarság eredete című előadásával kezdetét veszi a Szent László Magyarságtudományi Akadémia keretében induló, A magyarságtudományok alapjai című előadássorozat. Az előadásokra a Magyarok Világszövetsége székházában kerül sor (Magyarok Háza, 1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3. az Astoria metró-megállónál), ám a világhálón bárki részesévé válhat e világméretű magyar képzésnek. A Szent László-MTA-val ezután a szt.laszlo-mta@mvsz.hu villámposta címen lehet kapcsolatba lépni.

Az előadások időpontját havonta tesszük közzé. Az első négy hét programját holnap közöljük, de annyi már ismeretes, hogy hetente 6-8 órányi előadást szervezünk, melyből 4 óra szombati napokra esik. A másik egy-két előadásra valamely hétköznap délután 18-20 óra között kerül sor.

Azok akik nem tudnak a Magyarok Világszövetségének székházában személyesen jelen lenni, a világháló segítségével követhetik az előadásokat, a Szent  László-MTA által működtetett video-konferenciaterembe bejelentkezve. Az előadások előtt negyed órával minden regisztrált hallgató e-mail címére elküldjük a video-konferencia címét és a konferenciaterembe való bejelentkezést lehetővé tevő jelszót.

Induláskor a világhálón szervezett video-konferenciára összesen 250 hallgató bejelentkezésére van lehetőség.

Amennyiben különböző magyar közösségi intézmények a magyarságtudományok világméretű on-line oktatásának részeseivé kívánnak válni, úgy ők maguk is saját konferenciatermet nyitva, a Szent László-MTA oktatási programjának továbbítóivá, azaz társ-szervezőivé válhatnak. Tájékoztatásképpen tudatjuk: egy 50 hallgató csatlakozását lehetővé tevő világhálós konferenciaterem beszerzési költsége mintegy 75 USD-ba kerül, amit közvetlenül a szoftver amerikai gyártójának kell befizetni, majd később havi 20 USD bérleti díjba.

A magyar művelődési otthonok, egyházi vagy világi közösségi házak könnyen oktatási programjaink részeseivé válhatnak, hiszen e költségeket már egy öt fős hallgatóság is könnyen fedezni tudja.

A magyarságtudományok alapjai című előadássorozat ingyenes oktatására a bejelentkezés 2012. január 11-én lezárult. Összesen több mint 200-an regisztráltak.

Az ezután bekapcsolódni kívánók óránként 250 Ft ellenében válhatnak a Szent László-MTA hallgatóivá. A havi tandíjat, melynek értéke 5000 Ft, előzetesen, átutalással kell a közleményünk végén szereplő bankszámlára befizetni.

A Szent László-MTA-val ezután a szt.laszlo-mta@mvsz.hu villámposta címen lehet kapcsolatba lépni.

A tanulmányokkal kapcsolatos kérdéseket (bejelentkezés, jelenlét, tandíj, vizsga) Orbán József oktatási igazgatónak kell címezni. A távoktatáshoz szükséges video-konferenciák ügyeivel (műszaki és beszerzési) Leskó Ferenc hálózati igazgatóhoz kell fordulni.

Az előadások felvételeit utólag Ábel Gyula, a video-tár felelőse révén lehet beszerezni.

                                                                                                                                                                           

Belföldi átutalás esetén a bankszámla: 10300002-20102159-70073285

 

Külföldi átutalás esetén:

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

bankszámlája:

IBAN HU 90 10300002-20102159-70073285

MKB Rt. – Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.

1056 Budapest, Váci u. 38.

SWIFT Kód: MKKBHUHB

 

Szent László Magyarságtudományi Akadémia

 

 

 

 

 

 

 

Tekintettel arra, hogy hónapok óta elfogyott, valamint a Szent László Magyarságtudományi Akadémia keretében jövő héten induló oktatásra is, elkészült az első nyolc magyarságtudományi füzet utánnyomása, MTF-1-től MTF-8-ig. Valamennyi füzet részét képezi A Magyarságtudományok alapjai című oktatási programnak, és ekként szinte nélkülözhetetlen eszköze az oktatás részvevőinek.

 

Azok, akik mind a nyolc füzetet egyszerre rendelik meg, 25%-os kedvezményt élveznek. A nyolc füzet ára: 8*300 = 2400 Ft + postaköltség.

 

A kisebb mennyiségben megrendelt füzeteket 600 Ft/db áron postázzák.

 

A Magyarok Világszövetségének székházában a füzetek 400 Ft/db áron szerezhetők be.

 

Megrendeléseket az mtf.szervez@gmail.com címen fogadnak.

Ha a kívánt mennyiség árát banki átutalással befizették, és pontos postai címüket feltüntették, akkor másnap postázzák a megrendelt füzeteket – tájékoztatta sajtószolgálatunkat Bősz Rudolf (+36-70-559-5116), terjesztési felelős.

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

7384/120112

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.