A Magyarok Világszövetségéről ír a Magyar Nemzet!

Ritkaságszámba menő eseménynek számít, hogy a Magyar Nemzet, szombati számában terjedelmes írást közöl a költségvetési támogatásától tizenkettedik éve megfosztott Magyarok Világszövetségének nemzetszolgálatáról, Határokon átívelő magyar összefogás címmel. A Magyar Nemzetben közölt írás azt az esetet ismerteti, amelyről sajtószolgálatunk De profundis – Ünnepi üzenet mélységől cím alatt számolt be (http://www.mvsz.hu/sajtoszolgalat/20111227_deprofundis.html).

            A Magyar Nemzet cikke aznap jelent meg, amikor a Magyarok Világszövetsége rendkívüli Küldöttgyűlést tartott, mert a Fővárosi Ítélőtábla alig több mint egy hónappal korábban megsemmisítette a 2008 augusztusában megtartott elnökválasztást. A Küldöttgyűlés több felszólalója pozitív változás jeleként értékelte az MVSZ és elnökének munkásságát elismerő írást, a amely a kétharmados többségű kormánypárt lapjában jelent meg.

A Fejér Szövetség honlapja időrendi összeállítást közöl (http://fejerszovetseg.blogspot.com/2012/01/hatarokon-ativelo-magyar-osszefogas.html), amely jól szemlélteti azt, hogy a folyamatos zaklatás közepette és annak ellenére, a Magyarok Világszövetsége végzi nemzetszolgálatát, és nem akármilyen szinten.

            Alább közzé tesszük Borsodi Attilának a Magyar Nemzetben megjelent írását.

 

MVSZ Sajtószolgálat

7378/120108

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.