Új csapat Debrecenben


Vezetőség választó közgyűlést tartott a Magyarok Világszövetségének Hajdú-Bihar Megyei Szervezete november 24-én Debrecenben. A Romkert kávéházban megtartott ülésen a leköszönő elnököt, Dr. Kiss László ny. egyetemi tanárt, aki másfél évtizeden keresztül vezette a szervezetet, tiszteletbeli elnökké választották.

A közgyűlés öttagú elnökséget választott.
Elnök: Dr. Aporné Dr. Kincses Kovács Éva bölcsészdoktor. Elnökhelyettes és egyben titkár: Dr. Medgyessy István agrármérnök. Gazdasági felelős: Dr. Kovács István, ny. egyetemi docens, a Debreceni Egyetem Műszaki Karának volt tanszékvezetője, villamosmérnök. Prof. Dr. Kiss Attila, a Debreceni Egyetem Orvosi Karának haematológia professzora, az őssejt gyűjtést és csontvelő átültetést végző központ vezetője, az egyetemi ifjúsággal tartja majd a kapcsolatot. Kádár Sándor agrármérnök, újságíró, a tizenöt éve működő, világméretű levelező csoport alapítója kommunikációs feladatokat lát el.

Valamennyien egyhangú támogatást kaptak a titkos szavazáson.

Az ülésen részt vett Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke, Fuksz Sándor és Hompoth Zoltán, az MVSZ Kárpát-medencei Térségének alelnökei, Oláh István, az MVSZ Elnökségének tagjai, az MVSZ Heves Megyei Szervezetének elnöke, valamint Bottyán Zoltán, az MVSZ Elnökségének póttagja, az MVSZ Nógrád Megyei Szervezetének elnöke.

A Magyarok Világszövetsége nagy várakozással tekint a nagy legitimitással induló, kiváló képességű tagokkal felálló új Hajdú-Bihar megyei elnökség munkája elé.

    
   Dr. Kiss László      Dr. Kocsis István


          
             Prof. Dr. Kiss Attila


MVSZ Sajtószolgálat
7353/111130
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.