A vidék előnyben az MVSZ Magyarok Házában

Két metró vonal kereszteződésében – 50 méterre az Astóriától és 150 métere a Ferenciek terétől –, a Kossuth Lajos utca és a Semmelweis utca sarkán a Magyarok Világszövetségének székháza, más néven a Magyarok Háza várja vendégeit.

 

A magyar vidék támogatásának szándékával a Magyarok Világszövetsége októbertől kezdve termeit 50%-os kedvezménnyel bocsátja vidéki igénylők rendelkezésére. A Csontváry terem (80-100 fő – kiállítások és előadások), a Bartók terem (60-80 fő – hangversenyek és előadások), a Széchenyi terem (180-220 fő – színházterem), az Arany János terem (40-50 fő – előadások), a Nyírő terem (20-30 fő – tanácskozások és sajtótájékoztatók), a Bolyai terem (100-120 fő – előadások, balett és tánc), a Kossuth terem (200-300 fő – előadások, edzőterem, táncház, rock-hangversenyek) – megannyi lehetőséget nyújt.

 

Az egykori Nemzeti Kaszinó  várja a termékeiket a fővárosban bemutatni, vagy tárgyalásokat folytatni tervező cégeket, a fellépni kívánó előadókat, kiállítani akaró művészeket, a sajtótájékoztatót tartani, tanfolyamokat szervezni szándékozókat. És várja azokat is, akik zártkörű fogadásokat tartanának egy megihlető környezetben.

 

Az MVSZ Magyarok Háza termeinek bérleti díja vidékiek számára 2500 Ft/óra-val kezdődik. A mindenkori díjakat a ház honlapja ismerteti: http://www.magyarokhaza.hu/index_pax.htm .

 

                                                                     Fel a Bethlen kerengőbe!

 

                                    A Széchenyi terem, azaz a színházterem, 200 fős befogadó képességgel

 

                                A Csontváry terem kiállítások, előadások befogadója, 80-100 fő részére

 

                                            Az Arany János terem a 40-50 fős előadások kedvelt helye

 

                    A Nyírő terem kiselőadások, tanácskozások, sajtótájékoztatók terme, 20-30 számára

 

                      A Bolyai terem 100-120 fő részére fogad előadásokat, de egyben balett- és táncterem is

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

7311/111016

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.