Üdvözöljük Budaházy és Szász Endre József szabadlábra helyezését

A Magyarok Világszövetsége üdvözli a Fővárosi Bíróság mai döntését, amellyel megszüntette Budaházy György és Szász Endre József több mint két éve tartó előzetes letartóztatását. Számunkra nem kétséges, hogy a két hazafit politikai fogolynak kell tekinteni, hiszen amennyiben meggyanúsításuk alapos lett volna, a  vádhatóságnak két év alatt perdöntő bizonyítékokat kellett volna bemutatnia. Ezért a bíróság mai döntését egy lépésnek tekintjük Magyarországon a jogállamiság helyreállítása irányába.

 

Az e hét elején nyilvánosságra hozott Balsai-jelentés összegzésében felveti annak lehetőségét, hogy  a Gyurcsány kormány hatalomgyakorlói 2006 őszén terrorcselekményeket követtek el. Ennek a lehetősége teljesen új megvilágításba helyezi azoknak a hazafiaknak a cselekményeit is, akik  magyar nemzeti és közösségi érdekek védelmének szándékával ez ellen a hatalom ellen szerveződtek.

 

A Magyarok Világszövetsége elismeréssel tekint arra, ahogyan Budaházy György és Szász Endre József emelt fővel és egyenes gerinccel viselte a rá szabott súlyos, elhúzódó fogva tartást, gratulál mindazoknak – állampolgároknak, közszereplőknek és jogvédőknek –, akik következetes kiállásukkal a mai bírósági döntéshez alapot szolgáltattak, és bízik benne, hogy nemsokára eljön a politikai foglyok felmentésének, és teljes szabadulásának napja.

 

Budapest, 2011. szeptember 30.                  

 

A Magyarok Világszövetsége

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

 

7293/110930

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.