Megölték Szabó Pált?


Két hónappal halála után sincs hatósági állásfoglalás az 55 évesen lakásában holtan talált Szabó Pál ügyében. Egyre többen kérdezik, hogy vajon nem gyilkosság áldozata lett az egri kórházvédők szellemi vezetője, Eger élő lelkiismerete.  Sajtószolgálatunk így számolt be haláláról: http://www.mvsz.hu/sajtoszolgalat/20110911_szabo.html  Most továbbítunk egy újabb hírt.

 

 

 

 

 

 

 

Maszatolnak a kórházvédő halála kapcsán

/2011-11-02, Helyi hírek,

Mintegy két hónapja, szeptember 7-én dobbant utoljára B. Szabó Pál egri kórházvédő szíve utoljára. A kórházvédők egyik vezetőjét holtan találták, testén sebekkel, lakása feldúlva, könyvei összeborogatva.

A helyszínre kihívott rendőr sietve kijelentette, nem történt idegenkezűség, az ügy lezárva. Ennek ellenére a hozzátartozók feljelentést tettek, majd egy hét csúszással mégis elindították a nyomozást. Legalábbis ez a szóbeszéd járta a hevesi megyeszékhelyt, azonban tényként két hónap távlatából sem lehet tudni semmit. Senki – a hozzátartozókat is beleértve – sem tudja a halál okát, nincs hivatalos boncolási jegyzőkönyv, ugyanakkor egyre többen beszélik, hogy szeptember 7-én, a helyszínelő rendőrnyomozók jókat poénkodtak Szabó Pál kihűlt teste mellett, ízléstelen megjegyzéseiket az utcafrontra néző nyitott ablak alatt is lehetett hallani...

B. Szabó Pál megalkuvást nem tűrően védte az egri kórházat a Hospinvest privatizációs kísérlete ellen, majd miután a Hospinvest az ismert körülmények között átvette a kórházat, a kórházvédőt azonnal menesztették. A kórházvédők vezetőivel - így B.Szabó Pállal is - Orbán Viktor mint az akkor ellenzék vezetője személyesen tárgyalt, ám a fülkeforradalom után hiába vette vissza Heves megye közgyűlése a kórházat, B. Szabó Pálnak továbbra sem jutott állás korábbi munkahelyén. Temetésén a Habis László (Fidesz-KDNP) vezette önkormányzat hivatalosan nem képviselte magát.

SZKR - Palócbetyár.com

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

7330/111106

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.