Tokay Rozália: Kvacskay Károly igazi arca

Tokay Rozália: Kvacskay Károly igazi arca
2011. április 19.

FELHÍVÁS
Kedves magyar testvéreim szerte a világban!

Úgy gondolom elérkezett az idő, hogy egymásmellé felsorakozzunk és bátran, félelem nélkül Kvacskay Karcsinak MEGÁLLJT PARANCSOLJUNK! Elég volt a hazudozásaiból, rágalmazásaiból amelyekkel a Magyarok Világszövetségét és elnökét Patrubány Miklós urat úton útfélen mocskolja!

Kvacskay Károlytól kérdezzük meg, hogyan került ő személyesen ki Magyarországra, majd Svájcba, és hogyan szerzett oly gyorsan állampolgárságot?

- Magyar állampolgárságát hogyan kapta meg, és minek köszönhette?

- Szülei, bár Marosvásárhelyen élnek, nyugdíjat a magyar államtól is kapnak. Ez becsület?

- 3 gyermekét mikor hagyta el, és hányszor látja őket?

Végül kérdezzük, hogy mit csinált a Kolozsvári Magyar Mozgáskorlátozottak Társulatától kapott adományokkal, amelyek átvételét saját kezű aláírásával igazolta? A beígért cél az volt, hogy árvaházból kikerült magyar ifjak számára, egyesületet/alapítványt hoz létre, azoknak jövőt biztosít!

Mellékeljük az adományozó levelek másolatát amelyekből kiderül, hogy mennyi dolgot kapott, amiből nem Árva Gyermekek Egyesülete/Alapítványa lett, hanem magánszállóda és vendéglő „alakult ki”!!!

Ez csak ízelítő Kvacskay Karcsi azon sok piszkos dolgából, amelyekről valószínű, hogy támogatói és barátai sem tudnak. Vagy ismerik viselt dolgait, és továbbra is pártfogolják?

Legyen annyi becsületünk, és nyíltan írjuk le, közöljük a nagyvilággal, hogy milyen is Kvacskay Károly igazi arca!!!

Én elkezdtem és Ti kövessetek.

Az adományokkal való visszaélésért, a sikkasztásért, Kvacskay Károly ellen a hivatalos hatóságok felé feljelentésemet megteszem.

vitéz Tokay Rozália

elnök

Kolozsvári Magyar Mozgássérültek Társulata

Szent Kamill Otthon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.