MTF-12: Utolsó csapás a finnugor eredet-elméletre

MTF-12: Utolsó csapás a finnugor eredet-elméletre
2011. április 18.

Szerdán, április 20-án, 18 órakor lesz a Magyarok Világszövetségének budapesti székházában a tizenkettedik magyarságtudományi füzet bemutatója. Címe: Kárpát-medencei magyar ősiség.

Ez a füzet a Magyarok Világszövetségének húsvéti ajándéka.

A legmagasabb tudományos igénnyel megírt, a nemzetközi tudományos közösség legújabb felismeréseit összegző kötet minden bizonnyal új fejezetet nyit a magyar nép eredetkutatásában.

A Magyarságtudományi Füzetek eddig megjelent kötetei közül elsőként talán Cser Ferenc és Darai Lajos írása az, amely a sorozat által meghirdetett „paradigmaváltás” jegyében fogant. Ez az a könyv, amit sokan vártak és vártunk. Ez a mű a magyar őstörténet-kutatásban valóban a robbanás erejével hathat. Hisz a szerzők a legmodernebb tudományok, a hazai és nemzetközi kutatási módszerek és eredmények szintézist teremtő, magas szintű felhasználásával bizonyítják a Kárpát-medencei magyar ősiséget, azt, hogy a magyarság a Kárpát-medence őshonos népe. Mindez egyúttal, utolsó csapás a népünk eredetét meghamisító, a politikai okokból becementezett, immáron tudományosan tarthatatlan finnugor eredet-elméletre is.


Pápai Szabó György


Cser Ferenc és Darai Lajos könyve a helyszínen megvásárolható.

Sorozat-bemutató video: http://mvsz.hu/mtf/mtf_reklam.html

A kiadó terjesztőket keres, elsősorban a középiskolákban, főiskolákon és egyetemeken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.