Nyilatkozat Patrubány Miklós védelmében


Mély felháborodással olvastuk a világhálón a Patrubány csomagol cím alatt keringő rágalmakat a Magyarok Világszövetsége elnökéről.


Patrubány Miklós 11 éve tölti be az MVSZ elnöki tisztét minden fizetés és ellenszolgáltatás nélkül, s mi több, költségvetésünk 2000-ben történt megvonása óta napi 15-20 órai munkával tartja életben összmagyarságunk érdekében tevékenykedő szervezetünket.


Különösen aggasztónak és elítélendőnek tartjuk, hogy egy ilyen becsmérlő irományt, mely a világ magyarsága legátfogóbb szervezetének elnökét gyalázza, a Felvidék.ma hírportál is forgalmazza. Súlyosbítja a hírportál tettét az a tény, hogy működésének anyagi forrásait nagyrészt a magyar adófizetők befizetései fedezik, amely tény kötelezettséget kell, hogy jelentsen a hiteles tájékoztatásra.


Felelősségünk tudatában közöljük: Patrubány Miklósnak nincs palotája és nem csomagol!


Megkerülhetetlen viszont az a kérdés, hogy kinek az érdeke ez a rágalomhadjárat?! Netán kezdetét vette már a másfél év múlva esedékes elnökválasztás kampánya? És éppen Felvidéken?


Mi, az MVSZ Elnökségének tagjai, határozottan felhívjuk a Felvidék.ma hírportált és ebben az aljas lejárató kampányban részt vevő minden szereplőt, hogy nyilvánosan kérjenek bocsánatot az MVSZ elnökétől, valamennyi tagjától, és nyújtsanak számunkra megnyugtató elégtételt! Amennyiben ez nem történne meg, magunk fogunk bűnvádi eljárást kezdeményezni minden rágalmazóval szemben.


Kelt, 2011. március 27-én


Fuksz Sándor Felvidék, az Országos Tanács elnöke


Mihályi Molnár LászlóF elvidék, az Országos Tanács alelnöke


Alakszainé Dr. Oláh Annamária Magyarország, ügyv. régióelnök


Ádám Jenő Horvátország


Borsos Géza Erdély


Botos László Egyesült Államok


Gyetvay György Gergely Magyarország


Hompoth Zoltán Magyarország


Kádár Dániel Egyesült Államok


Oláh István Magyarország


Rácz Szabó László Délvidék


Szabó Attila Horvátország


Tallósi István Svédország


Tokay Rozália Erdély


Varga Katalin NémetországValamennyien a Magyarok Világszövetsége Elnökségének tagjai és póttagjai. Továbbította az MVSZ Sajtószolgálata


7181/110327


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.